Upravit stránku

Dressuur

De basis van elke ruitersport is de goede dressuur.

We staan open voor alle bevindingen van de moderne wetenschappen, die zich met het fokken van paarden en met hun beleving van de wereld bezighouden, en ook voor de leerwijze van de traditionele scholen en dat niet alleen de Europese. We organiseren workshops voor de meester in de ruiterkunst, waar de trainers verschillende trends presenteren.  We willen voor onze school alleen de besten, de houders van internationale onderscheidingen, die erkend worden over de hele wereld. 

Zo iemand is bijv. de Nederlander Rob Ehrens, wie in de rol van de trainer van het Nederlandse Nationale Team goud heeft gewonnen in de individuele disciplines en groepsdisciplines op de Weerldkampioenschap in 2014 en zilver voor het team op de Olympische Spelen in 2012.

Onze leerkrachten hebben het speciale programma van Dr. Krzysztof Skorupsky doorlopen. Hij is een uitstekende trainer, practicus, wetenschapper en de auteur van het unieke boek  „Psychologie van paardentraining“. Ons doel is de professioneel geleide recreatiesport als basis voor de ruitersport. 

GEN_WEB_COOKIES_TITLE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti