Upravit stránku

Stallen


In de stallen bij de renbaan van de paardenrennen in Wroclaw houden ze ongeveer 200 paarden voor de training en de competities. De plaatselijke paarden nemen echter niet alleen deel aan de rennen in Wroclaw – ze gaan ook naar andere plaatsen zowel in Polen als in het buitenland, waar ze vaak overwinningen behalen. 

Het jaar 2018 was uitzonderlijk rijk aan de successen buiten Wroclaw. De paarden, die in Partynica getraind zijn, hebben gewonnen op de renbaan in Warschau en ook op de hipodrom in Sopoty, maar de kostbaarste trofee hebben ze uit het buitenland gebracht. Zeker dient hier genoemd te worden het triomf van het renpaard Fazza Al Khalediah op de Longchamp in Parijs; voor de trainer Michala Borkowsky heeft hij de prestigieuse prijs G1 QatarArabianWorld Cup en het bedrag van 1 000 000 EUR gewonnen; hetzelfde paard won ook in Milaan.

Zarra heeft de paardenren in Berlijn gewonnen en Inferna weer in de Tsjechische Most; de beide paarden worden getraind door Robert Swiatek in Wroclawi. Uit zijn stal komt ook HaadRin, die twee internationale prijzen gewonnen heeft op de renbaan in Wroclaw – Velka Partynicka en de Paardenren van de Wojwodschap Neder-Silezië.

GEN_WEB_COOKIES_TITLE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti