Upravit stránku

Hippos Golegã

Het Hoge Hippisch Centrum, Hippos Golegã, is de eerste in zijn soort in Portugal voor paardensport. Ontworpen om individuele renners van delegaties en teams en nationale en internationale teams te huisvesten, ter voorbereiding op internationale wedstrijden van hoog niveau (Europese kampioenschappen en Wereld- en Olympische en Paralympische Spelen).
Gevestigd in Golegã, de paardenhoofdstad in het hart van Portugal, vlakbij de A1 en de A23, een uur van de luchthaven van Lissabon, vijf minuten van de hoofdspoorweg en een uur van de Spaanse grens.

Het Centre for High Performance, geopend in mei 2013, is de eerste in zijn soort in Portugal voor paardensport. Ontworpen om individuele titel te bieden aan de ridders van delegaties en teams en nationale en internationale teams, ter voorbereiding op internationale wedstrijden van hoog niveau (Europese kampioenschappen en Wereld- en Olympische en Paralympische Spelen). Dit hippisch centrum bereidt sporters en teams voor op hun missie om Portugal te vertegenwoordigen in verschillende internationale kampioenschappen, fysieke monitoring en psychomotoriek van topatleten, evenals je route, om hun sportprestaties te verbeteren. Evenzo als het was geadresseerd en geprogrammeerd de voorbereiding en monitoring van de paarden met rennersets / opgezet door individuen of teams. De medische ruimten en de dierenarts waren ontworpen voor diagnose, follow-up en geschikte therapie en ook voor het bewaken van de prestaties.

Gebouwen en apparatuur werden ontworpen en geïmplementeerd volgens de organisatorische eisen van alle hippische disciplines op nationaal en internationaal niveau, volgens de richtlijnen van de Portugese hippische federatie en de internationale hippische sportfederatie, en kunnen ook veldatleten, coaches en monitors trainen, rechters en andere functionarissen, die in staat zijn om nationale en / of internationale evenementen (Europese kampioenschappen en de wereld) uit te voeren.

 

GEN_WEB_COOKIES_TITLE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti