Upravit stránku

Toeristische info

Waregem is niet alleen stad van het paard. Het is ook een plaats vol van sport, cultuur, evenementen, shopping, culinair genot... Omdat het stadscentrum compact is, liggen veel mogelijkheden bovendien slechts op wandelafstand van elkaar.

In het hart van Waregem zijn er heel wat verschillende mogelijkheden die het bezoeken waard zijn: vanaf slechts 500 meter naast de Gaverbeekhippodroom vind je er onder andere cultureel centrum De Schakel, het voetbalstadion van SV Zulte Waregem, een uitgebreid ruitersportcentrum, een openbaar zwembad, de groene omgevingen van de stadionvijvers en Park Baron Casier, het platform voor actuele kunst Be-Part, een winkelcentrum, winkelstraten, veel horecazaken waaronder een sterrenrestaurant (Michelingids). Even verder buiten het centrum is er nog een sterrenrestaurant, maar evengoed het Flanders Field American Cemetery (WO1), een brouwerij in de historische hoeve Goed te Nieuwenhove, een golfterrein en mooie natuur langs de Leie.

Wie alles wil ontdekken kan dit op eigen houtje doen met een van de wandel- of fietsroutes langs alle mooie plekjes. Of je maakt samen met je gezelschap gebruik van een van onze stadsgidsen.

www.waregem.be/toerisme

GEN_WEB_COOKIES_TITLE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti